skip to Main Content

Cirurgia oral i implantologia dental

La cirurgia oral i la implantologia dental permeten diagnosticar i tractar quirúrgicament lesions relacionades amb les dents i els maxil·lars. Els implants dentals substitueixen les arrels naturals de les dents perdudes. Solen ser de titani i permeten subjectar corones o ponts que faran la funció de les dents. Així l’objectiu dels implants és funcional i estètic.

Demanar informació

Restauració de la funció masticatòria: La implantologia proporciona una base sòlida i duradora per a la incorporació de dents artificials, d’aquesta manera recuperem la funció masticatòria per menjar i mastegar aliments sense problemes.

Millora de l’estètica dental: La funció que compleixen també és estètica i es dissenyen perquè semblin naturals. Amb ells es restaura el somriure i això influeix directament en com es veu la cara sencera.

Durabilitat i longevitat: Poden ser molt duradors, a BD CLINICA treballem amb els materials de millor qualitat, i els nostres pacients poden portar els implants tota la vida si els cuiden correctament.

Preservació de la salut dental: Els implants no requereixen la reducció de les dents adjacents per col·locar-los, per la qual cosa es preserva l’estructura natural, i això beneficia la salut dental de manera directa.

Restauració de la confiança i l’autoestima: Sens dubte, la incorporació d’implantologia dental ajuda directament a veure’s millor físicament, per la qual cosa millorarà la qualitat de vida del pacient en tots els àmbits.

Formulari de contacte

Els camps amb * són obligatoris

    Back To Top