skip to Main Content

Alineadors transparents – Ortodòncia Invisible

És una tècnica d’ortodòncia que permet corregir la posició de les dents mitjançant alineadors transparents, pràcticament inapreciables a la vista. Cada alineador està fet a mida del pacient i es va canviant cada 15 dies. El número d’alineadors, depèn de les necessitats de cada cas i es determinarà després d’haver realitzat un estudi.

Els avantatges d’aquest sistema són per un costat el component estètic, i per un altre costat el funcional, ja que ens permet treure l’aparell per menjar i per rentar-nos les dents.

Demanar informació

Què és l’ortodòncia invisible?

L’ortodòncia invisible és una tècnica revolucionària i clínicament provada per solucionar problemes de posició dental sense la necessitat de recórrer als sistemes d’ortodòncia amb brackets metàl·lics. Durant el tractament es fan servir una sèrie d’alineadors, que un a un van modificant la posició de les dents sense provocar les molèsties ni els inconvenients dels clàssics aparells metàl·lics a les dents. Aquests alineadors són làmines de plàstic transparent que es fabriquen a mida per ajustar-se a les dents del pacient.


L’escàner digital més l’ortodoncia invisible és la combinació perfecta en aquest tipus de tractament. A la primera visita, amb l’escàner intraoral d’última generació, escanegem la teva boca, i en només 5 minuts ja podem disposar d’un registre complet en 3D. El tractament consisteix en dissenyar aquests alineadors mitjançant un programa de simulació 3D, que et permetrà inclús veure una simulació del teu tractament abans de començar.

Tipus d’ortodòncia invisible

Invisalign Lite

Dissenyada especialment per als casos d’ortodòncia més senzills.

Invisalign Full

És el tractament més habitual i el més complet a l’hora de corregir problemes estètics i de mossegada.

Invisalign Teen

Aquest és el tractament dissenyat específicament per a adolescents d’entre 11 a 17 anys, per a corregir diferents tipus de maloclusions i apinyaments dentals freqüents a aquestes edats.

T’agradaria veure el resultat ortodòntic abans de començar amb el tractament?


A BD Clínica Dental, disposem de l’última tecnologia en disseny dental, així doncs tots els nostres casos són escanejats de manera digital per facilitar la manipulació de la informació i la comoditat del pacient. És gràcies a aquesta tecnologia digital que podràs veure el resultat final del teu tractament ortodòntic en una simulació 3D, abans de començar el tractament.

Per a realitzar aquesta simulació del tractament, utilitzarem el nostre escàner 3D iTero, que, per altra banda, també ens permet millorar tot el procés del tractament, ja que elimina l’ús dels antics motlles de silicona així com les incòmodes nàusees tan desagradables que provocaven a molta gent i a més, redueix considerablement el nombre de visites a la clínica.

Formulari de contacte

Els camps amb * són obligatoris

    Back To Top