skip to Main Content

Ortodòncia Invisible

És una tècnica d’ortodòncia que permet corregir la posició de les dents mitjançant alineadors transparents, pràcticament inapreciables a la vista. Cada alineador està fet a mida del pacient i es va canviant cada 15 dies. El número d’alineadors, depèn de les necessitats de cada cas i es determinarà després d’haver realitzat un estudi.

Els avantatges d’aquest sistema són per un costat el component estètic, i per un altre costat el funcional, ja que ens permet treure l’aparell per menjar i per rentar-nos les dents.

Demanar informació

Personalització dels alineadors invisibles: Dissenyem els alineadors completament a mida de cada pacient amb l’objectiu que sigui un tractament completament personalitzat, ja sigui en qüestions de duració i metodologia.

Alineadors nous cada setmana o dues setmanes: Durant el tractament, cada setmana o cada 15 dies s’han de canviar els alineadors per anar corregint l’alineació de forma progressiva, movent les dents cap a la posició desitjada. El número d’alineadors variarà en funció del pacient.

Alineadors estètics: El tractament amb alineadors invisibles acostumen a ser escollits per aquells pacients que donen importància a l’aspecte estètic, degut a que són pràcticament invisibles a diferencia dels brackets tradicionals.

El tractament d’alineadors més higiènic: També cal destacar un dels avantatges d’aquest tractament, i és que per a cada àpat que es realitzi caldrà treure els alineadors, rentar les dents, i tornar a posar-los amb l’objectiu de mantenir-los nets.

Adequació de la metodologia d’alineament segons el pacient: És important fer sempre una valoració inicial del pacient per determinar si és un tractament adequat per a cada cas concret, ja que pot ser que en maloclusions més complexes sigui necessari aplicar un altre tipus de tractament.

Formulari de contacte

Els camps amb * són obligatoris

    Back To Top