skip to Main Content

Ortodòncia

Ortodòncia en Sant Adrà

L’ortodòncia és l’àrea de l’odontologia que s’ocupa de la correcció de la posició de les dents i del control del creixement dels maxil·lars. Cal fer un estudi previ, un diagnòstic correcte i elaborar un pla de tractament individualitzat. Es pot realitzar a qualsevol edat aconseguint excel·lents resultats. L’objectiu de l’ortodòncia no només és millorar l’estètica, sinó també la funció i a la vegada permet millorar la higiene oral.

Demanar informació
Ortodoncia Sant Adrià de Besòs

Casos realitzats d’Ortodòncia

Cas 1

Ortodoncia Sant Adria De Besos
Ortodoncia
Servicio De Ortodoncia

Inici

Final

Cas 2

Inici

Final

Cas 3

Inici

Final

L’ortodòncia és l’àrea de l‘odontologia que tracta la correcció de la posició de les dents i el control del creixement dels maxil·lars.

És una de les especialitats que no només tracta l’àmbit estètic sinó que aborda aspectes crucials per a la salut oral. Els anys d’experiència de BD Clínica han pogut fer realitat el somriure somiat dels nostres pacients gràcies a treballar en una de les clíniques de la zona amb millors professionals altament qualificats.

Quina és la millor manera de començar un tractament d’ortodòncia?

Sempre recomanem seguir les pautes d’un/a expert que pugui assessorar-te en funció de cada cas. És per això que realitzem un estudi previ exhaustiu abans de començar cap tractament d’ortodòncia. Per nosaltres aquest és el pas més important del tractament. Estudiar de forma adequada implica també l’avaluació precisa de l’estat en el que es troben les dents i la mandíbula del pacient, de la mateixa forma que es fa un anàlisi del creixement dels maxil·lars, per la influència que poden tenir en el procés. D’aquesta forma podem garantir que el pla de tractament sigui el més eficaç possible.

Diagnosticar de forma correcte és la base per a poder fer una planificació d’un tractament d’ortodòncia. Aquí utilitzem tecnologies avançades per poder obtenir imatges detallades i un diagnòstic molt més precís, com per exemple l’escàner 3D. D’aquesta forma establim unes bases fermes per a un tractament completament individualitzat que pugui abordar les necessitats de cada pacient.

 

A quina edat és millor posar-se ortodòncia?

El gran avantatge de l’ortodòncia és que pot realitzar-se a qualsevol edat. I per això a BD Clínica ens hem especialitzat en cadascuna de les edats, adaptant els nostres tractaments a nens, adolescents i a adults.

 

Quins problemes poden derivar d’unes dents mogudes o desalineades?

A BD Clínica confiem en una ortodòncia que no només tingui com a objectiu lestètica dental, sino que sigui completament funcional per a la salut del pacient. Una posició adequada de les dents i maxil·lars es tradueix en una millora important de les funcionalitats de la boca, a més de ser una qüestió estètica cada vegada més rellevant. Una bona correcció amb l’ortodòncia convencional pot ajudar a evitar futurs problemes com l’erosió dental, problemes en la forma de parlar o mastegar, fins arribar al punt de posar remei a problemes de caire més molest com és el dolor craniofacial.

A banda d’això, una bona ortodòncia tindrà un impacte positiu en la higiene oral, ja que unes dents ben alineades sempre són més fàcils de mantenir netes, a part de que es redueix considerablement el risc de patir càries o d’altres malalties a les genives per culpa de la sobre posició de les dents.

Formulari de contacte

Els camps amb * són obligatoris

    Back To Top