skip to Main Content

ATM i Bruxisme

A BD CLÍNICA DENTAL tractem i solucionem tot tipus de patologies relacionades amb l’ATM (articulació temporo mandibular). L’ATM és l’articulació de la mandíbula inferior, en la que es generen les patologies emmarcades dins del síndrome de disfunció crani mandibular. Aquest síndrome està associat en la majoria de casos a contractures musculars de la boca i de la cara, apretament de les dents (bruxisme), mals de cap, marejos, migranyes i sorolls auriculars.

Demanar informació
ATM i Bruxisme Sant ADrià de Besòs

L’ortodòncia invisible és un tractament molt popular entre aquelles persones que pateixen bruxisme, ja que no només en reduïm els efectes negatius amb l’ortodòncia, sinó que també arreglem els danys en l’alineació de la dentadura que ha pogut ser causada pel bruxisme.

Una de les conseqüències principals del bruxisme és el desgast de la mandíbula i les dents, però també ho és l’alineació dels mateixos.
Gràcies a l’ortodòncia invisible tractarem la immobilització de la dentadura i solucionarem altres problemes derivats.

A més, com és un tractament que passa desapercebut a ulls de la resta és adequat per a persones de qualsevol edat, millorant el somriure i la salut bucodental.

Si no vols que el bruxisme tingui un impacte negatiu en la teva salut dental, acudeix als nostres especialistes per determinar accions que impedeixin potenciar aquest trastorn, així com corregir el teu somriure si s’hi ha vist afectat.

Formulari de contacte

Els camps amb * són obligatoris

    Back To Top