Skip to content

Àcid Hialurònic

Els tractaments amb àcid hialurònic estan especialment indicats per emplenar petites arrugues, retornant a la pell el volum i la hidratació perduts amb el pas del temps.

Demanar informació

Casos realitzats amb Àcid hialurònic

Cas 1

Augment i definició de forma del llavi superior, arc de cupido e hidratació

Inici

Final

Cas 2

Augment i definició de forma del llavi superior, arc de cupido e hidratació

Inici

Final

El tractament amb àcid hialurònic és un procediment estètic que utilitza aquesta substància per millorar l’aparença de la pell. L’àcid hialurònic és una substància fisiològica que es troba distribuïda de manera natural per l’organisme en diverses proporcions i constitueix el 56% de la pell. Té la capacitat de retenir grans quantitats d’aigua, aleshores la seva funció principal és mantenir la pell hidratada i amb volum. El procés d’envelliment provoca que aquesta substància es degradi, formant així les arrugues i els solcs a la pell.

Indicacions

Els tractaments amb àcid hialurònic estan especialment indicats per emplenar petites arrugues, tornant a la pell el volum i la hidratació perduts amb el pas del temps.
Dins del nostre àmbit, aquest tractament està indicat en les situacions següents:

  1. Farciment d’arrugues i línies d’expressió: Injeccions als llavis i la regió perioral per millorar l’aparença estètica, corregir asimetries i tractar arrugues periorals.
  2. Contorn i farciment de llavis: Augmenta i defineix el volum dels llavis.

Procediment

El procediment generalment és ràpid i es realitza a la consulta dental. Aquests són els passos a seguir:

  1. Avaluació inicial: El metge avalua la pell del pacient i discuteix els objectius del tractament.
  2. Neteja i preparació: La pell es neteja i aplica una crema anestèsica per minimitzar el dolor.
  3. Injecció: L´àcid hialurònic s´aplica mitjançant petites puncions no doloroses.
  4. Massatge i avaluació: El metge pot fer massatges a la zona tractada per distribuir l’àcid de manera uniforme i avaluar-ne els resultats.

Els resultats són immediats, encara que hi pot haver una lleu inflamació que desapareixerà a les 24-48 hores. És per això que es recomana una visita de control als 15 dies aproximadament, on es valorarà la necessitat de retocar alguna zona, sempre tenint en compte que l’objectiu és aconseguir un resultat el més natural possible.

La durada dels resultats dependrà de factors com l’àrea tractada, el tipus d’àcid hialurònic injectat i, sobretot, el metabolisme del pacient. Els resultats solen durar aproximadament entre 6 mesos i 1 any.

Formulari de contacte

Els camps amb * són obligatoris

    Back To Top