skip to Main Content

Odontopediatria

A BD CLÍNICA DENTAL fem prevenció, tractament i manteniment de la salut oral dels nens des de la infància fins a  l’adolescència.

Les malalties com la gingivitis, la periodontitis i la càries dental, poden aparèixer durant la infància. L’odontopediatria té com a finalitat la prevenció i també oferir una bona educació dental. Els nens han d’aprendre que visitar al dentista és quelcom natural i necessari. L’èxit es basa en establir una bona comunicació per guanyar la confiança del nen i aconseguir l’acceptació i la realització del tractament.

Demanar informació
Odontopediatra Sant Adrià de Besòs

A la nostra clínica les solucions de salut bucodental que oferim a petits i adolescents són de caràcter integral. El nostre objectiu i missió és enfortir i educar des de la infantesa fins a la joventut sobre com dur a terme pràctiques saludables que incloguin una sèrie de rutines de neteja, equilibri alimentari i ús de tècniques de masticació correctes en els moments d’ingesta d’aliments.

Ens dediquem a assegurar que cada jove arribi a una etapa adulta amb una dentadura sana i amb què se senti còmode/a estèticament a través de l’ortodòncia invisible, a més de tenir uns coneixements ferms sobre com mantenir-la durant la resta de la seva vida.
A BD Clínica Dental fem una odontologia mínimament invasiva utilitzant materials fabricats amb productes biocompatibles i bioactius, sempre lliures de Bisfenol.

El nostre primer objectiu en una primera consulta d’odontopediatria és que el o la pacient se sentin confiats i familiaritzats amb el centre, per això la primera visita és crucial per a nosaltres. Hi pretenem eliminar qualsevol por i intentem construir llaços de confiança que permetin als més petits entrar a consulta amb tota seguretat.

També els ajudarem a descobrir les eines odontològiques amb què es treballa per crear un ambient més relaxat que ajudi a reduir l’ansietat.

Formulari de contacte

Els camps amb * són obligatoris

    Back To Top